tirsdag den 10. februar 2009

Hurra for Gitte Seeberg!

Nok er nok! Gitte Seeberg proklamerede med de ord dannelsen af Ny Alliance og signalerede dermed det nye partis berettigelse: At fjerne VKO-flertallet bag Foghregeringen og alle dens angreb på menneskerettigheder.

Når man ser den netop udsendte dokumentarfilm om det nye partis storhed og fald kan man ikke andet end ærgre sig over, hvordan denne enestående chance for at komme af med det formørkede Fogh-Pia-regime spildes på gulvet. Og uanset alle sabotageanslagene fra kloak-pressen, så er der ingen tvivl om årsagen til forfaldet: Khader og Samuelsens grænseløse opportunisme og taburetliderlighed, kombineret med banal dumhed og udygtighed. Til gengæld fremstår Gitte Seeberg som en ikke alene skarp og intelligent politiker med integritet, men som den eneste der faktisk tror på og kæmper for projektet om opgør med DF og blokpolitikken. Hvor er det et trist signal om kvaliteten i dansk politik, at det var de ynkelige vindbøjtler, der løb af med sejren, mens hun måtte trække sig ud af politik. Eneste trøst: De to opportunister endte med at blive ofre for deres egen principløshed og eget forræderi.


Men hvor ville det klæde det politiske liv, hvis en hæderlig politiker som Gitte Seeberg kunne få en central rolle at spille. Kom dog tilbage og red os fra Fogh!

Ingen kommentarer: